Kayıt

KAYIT ÜCRETLERİ

KAYIT VE TEKNOLOJİ ERİŞİM PAKETİ ÜCRETLERİ 3.500.-TL + KDV

* Katılımcı giriş şifresi, kayıt işlemi sonrasında dijital olarak katılımcılara gönderilecektir. Katılımcı şifreleri ile;

  • Bilimsel program dahilinde tüm programlara katılım sağlanacaktır.
  • Firma tanıtım alanlarına online olarak giriş sağlanacaktır.
  • Tüm katılımcılar her bir oturum için konuşmacılara sorular sorabilir. Aynı zamanda her bir oturumun konuşmacısı sistem aracılığı ile bu soruları cevaplayabilir.
  • Her bir katılımcı, bir diğer katılımcıya konuşma isteği gönderebilir, isteği alan katılımcı kabul ederse iki konuşmacı arasında bir konuşma oluşturulabilir.
  • Bilimsel programın %50’sinin takip edilmesi koşulu ile katılım belgesi dijital olarak sistem üzerinden oluşturulabilecektir.

* Kaydı tamamlanmış katılımcıya sözlü ve poster sunumlarına erişim imkanı sağlanacaktır. Her katılımcı şifresi kişiye özel oluşturulacak olup, aynı şifre ile tek bir cihazdan bağlantı yapılabilecektir. Eş zamanlı iki cihazdan, aynı şifre ile bağlantı yapılamayacaktır.

KAYIT VE TEKNOLOJİ PAKETİ ÖDEME
Kongre kayıt işleminin tamamlanması için kongre kayıt ücretinin aşağıda belirtilen hesap numarasına yatırılması ve banka dekontunun Figür Kongre Organizasyonları ve Tic. A.Ş.’ye
(0 212 258 60 78) fakslanması veya [email protected] adresine gönderilmesi gerekmektedir.



HESAP BİLGİLERİ

Banka Garanti Bankası
Hesap Adı Figür Kongre Organizasyonları ve Tic. A.Ş.
Şube Adı Beyoğlu Ticari
Şube Kodu 1671
Hesap Numarası 6296148 (TL)
IBAN Numarası TR03 0006 2001 6710 0006 2961 48 (TL)
Copyright © Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi