Genel Bilgiler

Kongre Tarihi ve Yeri
Kongre 10 - 13 Aralık 2021 tarihleri arasında Online Kongre olarak gerçekleşecektir.

Kongre Dili
Kongrenin resmi dili Türkçe’dir.

Kongre İzin Belgesi
Kongre katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek kongre davet yazıları Kongre Sekreterliği aracılığı ile isteyen katılımcılara gönderilecektir. Bu tür davet yazıları sadece izin amacı ile kullanılabilir.

Kayıt ve Danışma
Kayıtlı tüm katılımcılar tüm sorularını [email protected]  adresine e-mail göndererek sorabilir ve tüm sorular sekretarya aracılığı ile cevaplandırılacaktır.

Sertifika
Kayıtlı tüm katılımcılar kongrenin son günü olan 13 Aralık 2021, Pazartesi günü dijital katılım sertifikalarını alabileceklerdir.

Kredilendirme
Kongre Türk Tabipler Birliği STE Kredilendirme Kurulu tarafından kredilendirilecektir.

Davet Mektubu
Katılımcıların talepleri doğrultusunda resmi davet yazısı Kongre Organizasyon Komitesi tarafından gönderilecektir.

Gürcistan Vizesi
Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları Gürcistan seyahatlerinde vizeden muaftır. Ayrıca yalnızca Türkiye ve Gürcistan arasında nüfus cüzdanlarıyla seyahatleri de mümkündür. Üçüncü ülkelere seyahatler için pasaport gerekecektir. (Detaylı bilgi için tıklayınız…)

Covid-19 Pandemi Giriş Koşulları
Gürcistan'a karayolu ve havayolu ile girmek isteyen kişiler, aşı sertifikası (tam doz) ve son 72 saatte temin edilmiş PCR test sonucunu beraber ibraz etmek suretiyle giriş sağlayabilmektedir. (Detaylı bilgi için tıklayınız…)

Gürcistan’a karayoluyla giriş yapmadan evvel, havayolu girişlerinde de geçerli olan, aşağıdaki adresten ulaşılabilen giriş formunun doldurarak gelen cevabi e-postanın çıktısının hudut makamlarına ibraz edilmesi istenmektedir. https://registration.gov.ge/pub/form/8_protocol_for_arrivals_in_georgia/tk6157/  (Formu doldururken çıkış noktası olarak Türkiye’nin seçilmesi durumunda “only air travel” ibaresi hâlen görülebilmekle birlikte, form karayolu girişleri için de geçerli olup, vatandaşlarımızın söz konusu ibareyi dikkate almalarına gerek bulunmamaktadır.)

Copyright © Karadeniz Jinekoloji ve Obstetrik Kongresi